Bemutatkozás

Farkas Judit természetgyógyász vagyok.

2003-ban végeztem természetgyógyász reflexológusként.

Eredeti foglalkozásom tanító és gyógypedagógus. Mindig foglalkoztatott, hogy miért lesz valaki beteg? Hogyan tudja visszanyerni az egészségét, és hogy tudja megtartani természetes módon és módszerekkel. Sok tanfolyamot végeztem, mint kineziológia, pszicho-kineziológia, kranioszakrál terápia prána nadi, atlantiszi számmisztika, és még több más tanfolyam, de egyik sem hozta azt az érzést, hogy ez lesz az igazi.

2011-ben felajánlották, hogy ismerkedjek meg az ESG programmal, amellyel állapotfelmérést végezhetek. Tetszett a gondolat, és elkezdtem tanulni.
Pár hónap után élesben is vizsgálhattam.

2016-ban lehetőségem nyílt saját gépet venni, akkor vettem meg a 8D NLS EgészségŐr készüléket.

A történetéről annyit, hogy a készülék létrejötte Tesla nevéhez kötődik, és meg kell említeni George Lakhovszkijt, aki a rádióhullámok hatását vizsgálta embereken és növényeken. Dr Raymond Rife biokémikus, mechanikai és elektromosság kutató, dr. Reinhold Voll az élő szervezet energetikájának kutatója volt, az ő tudásuk is hozzáadódott a rendszer kialakításához.
A Kirlián féle aura-diagnosztikát is meg kell említeni, amely ma már közismert módszer egy ember energia ellátottságának vizsgálatához.

Az NLS rendszerek lehetővé teszik az egyes szervek külön-külön való leképezését, és kiértékelését. Az NLS készülékek az agy Théta hullámainak érzékelésével működnek, és mint egy karmester, az elektromágneses hullámok segítségével állítják vissza a test egészséges állapotát. A készülék használatának káros mellékhatása nincs.
A vizsgálat során a vizsgált személy felteszi a fej egységet, (olyan mint egy fejhallgató) és ez a vizsgálat teljes ideje alatt a fején marad.
A készülék a legkisebb sejtalkotóktól a szerveken át a szervrendszerekig végigvizsgálja a testet, és megmutatja az eltéréseket. Megnézhetjük a tendenciákat is, javuló vagy romló az állapot.

Betegség esetén a jelzett területeket kezelhetjük, segítve a gyógyulást. Idült betegség esetén is érdemes rendszeresen ellenőrizni a szervezetet, mert láthatók a tendenciák. Kisebb problémák kezelésével könnyíthetünk a beteg állapotán.
(Pl. műtött beteg nyirokkeringésének javítása.)

A program mutatja az allergizáló anyagokat is. Megtalálja a szervezetet terhelő nehézfémeket, amelyeknek a hatását ki lehet oltani.

Nagyon fontos hogy tisztában legyünk azzal, vannak-e élősködők a szervezetünkben. Ne higgyük azt, hogy ha a kutyát elvittük az állatorvoshoz féregteleníteni, azzal mindent megtettünk magunkért. Struccpolitika.
Hulda Clark óta tudjuk, hogy tele lehetünk lakókkal, akkor is, ha naponta hypoban mosakszunk. Az NLS programmal ezeket a lakókat irthatjuk.

Gyógyulásunk elősegítésére készíthetünk nozódát is. Ez már igazán az információs medicina területe.

Szeretném, ha az emberek akkor jönnének hozzám, amikor még egészségesnek érzik magukat. Tudom, akkor a legkönnyebb tanácsot adni, de mindenkinek ez lehetne a legjobb.