A biorezonanciás vizsgálatról

A biorezonanciás állapotfelmérés a sejtek szintjén történő vizsgálat.
Biofizikai elváltozások után kutat, felderíti az egyes szervek azon elváltozásait is, amelyekről tünetek még nem érzékelhetők.

Az emberi szervezet nem csak molekulákból (fizikai anyagból) felépülő biokémiai struktúra. Sejtjeink, szerveink alapállapotban és működés közben is meghatározott frekvenciájú és hullámhosszúságú rezgéseket bocsátanak ki, melyek az adott sejtre, szövetre jellemzőek. Ezen rezgéseket mérjük a vizsgálat során a Foresight Base készülékkel.

Az eredményt össze lehet hasonlítani az egészséges szervekre jellemző értékekkel. Képet kaphatunk panaszok kialakulásának hátteréről, a szervezet oxigén ellátottságáról, vízháztartásról, az energia-
szintről, a vitamin- és nyomelem ellátottságról is.

Tájékozódni tudunk az immunrendszer állapotáról, a sejtvitalitásról, az egyes szervek, az izomzat, az emésztőrendszer, a légutak, az idegsejtek állapotáról, valamint a szervezetben jelenlévő élősködőkről, parazitákról, baktériumokról, vírusokról.
A megközelítőleg 90-100 percig futó mérési program több ezer adatot gyűjt össze.

Ezután következik az adatok áttekintése, kiértékelése. A biorezonanciás kezelés során a berendezés már nem rezgések jeleit fogja, hanem meghatározott frekvenciájú rezgéseket küld a kezelt személy felé, mely rezgések szelektíven, jótékonyan stimulálják a megcélzott sejtcsoportot, szervet, vagy annak káros rezgéseit átírják, helyes működésre hangolják a sejteket.

Méregtelenítés, stresszmentesítés, közérzetjavítás szintén elérhető általa. Általában egy kezelés még nem hozza meg maradéktalanul a várt eredményt, több alkalommal megismételt kezelések sorozata hozhat lényegi változást.

Biorezonanciás diagnosztikai berendezéseknek a megcélzott funkció függvényében jó egynéhány változata létezik.
Ezek egyike a Foresight Base készülék, melynek mérési eredményeit számítógépes program dolgozza fel.

A vizsgálat nem okoz káros mellékhatást, semmilyen érzékelhető hatása nincs, teljesen fájdalommentes. Mint korábban említettük, az alapmérésen kívül a készülék célzott biorezonanciás kezelésre és állapotjavításra is alkalmas.