A vércsepp-vitalitás vizsgálatról

A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azon túl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása is megelőzhető!

Egy egyszerű vércsepp vizsgálat segítségével tudjon meg Ön is mindent a szervezetével kapcsolatban minél előbb, már most!

Ennek a vizsgálatnak a legnagyobb előnye az, hogy időben értesülhet olyan problémákról is, melyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már jelzik a későbbi problémákat. Éppen ennek köszönhetően a prevencióban, a megelőzésekben nagy szerepe van a vércsepp-vitalitás mérésnek.

Miért hasznos a vércsepp-vitalitás vizsgálat?

Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúlyának zavarai, és nem utolsó sorban gombák és paraziták jelenléte. Ön egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban, ami a vérében zajlik! A vér, mint mikrorendszer, minden információt tartalmaz az egész szervezetről.

Milyen a száraz elemzés és milyen adatokkal szolgál?

A másik vércseppet fél órás száradás után vizsgáljuk meg, és az eredményeket a komplexebb egészségkép kialakítása érdekében összevetjük az előző mérés "mutatóival". A száraz vér analízise során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, karimáján megjelenő elváltozásokból következtetjük ki az étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését.
Legnagyobb előnye, hogy értesülhetünk olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket.