A Bioquant lézerterápiáról

Mire szolgál a Bioquant lézerterápia kezelés?

A Bioquant a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosítja. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok alátámasztják és megerősítik a Bioquant rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség.

Klinikailag igazolt az is, hogy a Bioquant lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül alkalmazható cukorbetegség kezelésére is. A legjobb, hogy ez a műszer nemcsak orvoslásra, de megelőzésre is kiváló!

Mit érdemes tudni a Bioquant félvezető-lézerterápiás készülékről?

  • Egészségügyi segédeszköz, mely működési elve a vörös lézerfényen alapul. Használat során bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó részét, ahol besugározza az ott található erekben áthaladó vért és idegvégződéseket.
  • Aktiválja a vér minden alkotóelemét.
  • Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert.
  • Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást. Csökkenti a vér viszkozitását, ennek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni.
  • Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben, a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű zsíroldó enzim aktivizálódik.
  • Javítja a szervezet oxigénellátását, csökkenti az olyan betegségek kialakulásának a veszélyét, mint a vérrögök keletkezése az erekben, infarktus, agyérrendszeri betegségek, szívérrendszeri betegségek, stb. Alkalmas a magas vérnyomás gyógyítására és megelőzésére, a vérnyomás stabilizálására.
  • Pozitívan hat a belső szervekre és az anyagcsere folyamatokra.
    A rendszeresen alkalmazott kezelések után javulnak a következő klinikai tünetek: az agy- és szívérrendszeri betegségek tünetei, rosszullét, fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkasnyomás, amnézia, letargia, ischaemiás szívbetegségek.
  • Javítja az alsó végtagok vérellátását, sikerrel alkalmazható az asztma gyógyítása, a pajzsmirigy működés javítása érdekében, valamint idegrendszeri és nyirokérrendszeri betegségek esetén.