Parazitaírtás Zapper készülékkel

A Zapper készülékről

A Zapper készülék szintén biorezonanciás berendezés.
Minden létformának és szerves anyagnak saját rezgési frekvenciája van, azaz, minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú saját frekvenciát bocsát ki. Egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílik vírusok, baktériumok, gombák, és más élősködők, paraziták kiírtására elektromos kezeléssel oly módon, hogy az a testünket nem károsítja. Egy ilyen kezelés után a megcélzott kórokozók jelenléte már nem mérhető.

A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak. Egy legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, azonban a Zapper biorezonanciás készülék használatával megtisztíthatóvá válik. A Zapper készülék 500 kHz-es tartományban négyszög hullámformát alkalmaz, mely azonban nem vált polaritást, lényegében pulzáló egyenáram. Bármely, pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust, gombát, élősködőt megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc), és frekvenciatartományban (10 Hz - 500 KHz).

Parazitaírtás menete Zapper készülékkel

A kezelés időtartama nagyjából 50-60 perc, mely négy db. 7 perces ciklusból áll, köztük 7 perc szünettel. Az első ciklusban elpusztulnak a vírusok, baktériumok, élősködők, de néhány perc múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok. A baktériumok és vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak a bennük rejtőző vírusok és baktériumok.

A második ciklusban elpusztítjuk ezeket a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel. A harmadik ciklus ezeket is kiírtja. A negyedik ciklus - mintegy biztonsági "ráadás" - teljes bizonyossággal végez az esetleges túlélőkkel.
(Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, ez az oka, hogy a Zappert a kezelés során több ciklusban kell használni.) A kis feszültségen alkalmazott impulzusoknak semmilyen káros hatása nincs a kezelt személyre! Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség van további kúrák, kezelések, vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből.