A képek nagyítva

Az emberi táplálkozás története során bizonyos, hogy a fotoszintézissel létrejövő növények és bennük a táplálék molekulák bekerültek az emberi sejtekbe, ezért régi, jól bevált együttműködői az emberi sejt anyagcserének.
A természetes anyagokat a gyógyításban mindig fontos figyelembe venni.

A kozmikus fizika és a quantumfizika között szoros ok-okozati összefüggések vannak. A sejtek működései fotonikus, elektromagnetikus, quantumszerveződések,
-változások révén valósulnak meg.

Az életív sejtszinten a kezdetén a legharmonikusabb. Környezeti hatásokra harmóniavesztéses állapotok alakulnak ki különböző mértékben. Ezt az üzenetet hordozza a bemutatott ábra.
Az életív alsó és felső vonala minél jobban távolodik egymástól, annál nagyobb hullámvonalakkal lehet összekötni.

A zöld, a sárga, a türkizkék vidám szineket egyre komorabb, vészjelző szinek váltják fel. Egyre több salak és toxin jellegű vegyület reked meg a sejtvilágban és egyre nagyobb a hiány olyan anyagokból, amelyek a jó életállapothoz szükségesek.

A zöld mező a gyermekkori, általában kiváló sejt állapotot mutatja.
A sárga mező a megelőzés sikerterepét jelenti.
A türkizkék a lappangó, lopakodó kórélettani állapotot, amikor még nincs az emberi érzékszervek számára észlelhető tünet.
A középkék mező a pici tüneteket, tünetecskéket, a sötétkék mező a közepes tüneteket, a piros mező a súlyos tüneteket jelzi, amikor alaki és működési változások és fájdalmak is vannak.

Általában ekkor megyünk orvoshoz, ami egyben jelenti az utánkullogó, követő, tűzoltó jellegű beavatkozást, mely általában drágább és eredménytelenebb, mint a megelőző vagy kezdeti szakban lévő felismerés, a bioharmónia helyreállítása.
Egy-egy társadalomban a képzett egészségszakembereknek nagyobb mértékben kellene részt venni az egészségre nevelésben már kisiskolás kortól kezdve, egészen az aggastyánkorig. Erre a mai információs lehetőségek adottak.

(Vissza a Kezdőlapra >>)