Elektromágneses akupunktúra

Hát- és derékfájás, reumás, izületi problémák kezelése akupunktúrás pontok stimulálásával, azonban nem tűszúrással, hanem elektromágneses készülékkel.

A mágnesesség természetes energia, mely nélkülözhetetlen a szervezet egészséges működéséhez.
A mágnes a vér oxigénellátását javítja, s ez nem csak a vérkeringésre hat ki, hanem az egész szervezetre sejtszintig. A sejtek rugalmasabbá válnak, könnyebben fogadják be a tápanyagokat és engedik a méreganyagok távozását. A kezelt területeken megindul az anyagcsere folyamat, a gyulladásos részeken gyorsabban távoznak a toxikus anyagok.

Az általunk használt Magnevit készülékkel történő kezelés a kínai akupunktúra elvén működik, tűszúrás nélkül, csupán a mágneses kezelőfejekkel stimuláljuk a fájdalom pontokat, területeket.
A készülék azáltal indítja be az öngyógyító folyamatokat, hogy az akupunktúrás pontokat egyidejű elektromos és mágneses hatásnak veti alá.
A megfelelő akupunktúrás pontokat és energiapályát minden kezelés során többféle frekvenciával kezeljük. Ez a kutatások szerint megsokszorozza a gyógyító hatást, amit tovább erősít, hogy a két aktív kezelőfej lehetővé teszi, hogy egyidőben két pontot kezelünk.

Az akupunktúrás pontok révén kezelhető többek között: allergia, anyagcsere, hormon, bőr- és kötőszövet, elme, idegrendszer, emésztőszervek, érzékszervek, húgyutak, vese, légző- és mozgásszervek, nemi szervek, száj és fog, szív és érrendszer, stb.

Rendelőnkben mozgásszervi problémákat kezelünk Magnevit Haihua CD-9 magneto-elektro akupunktúrás készülékkel: letapadt nyak- és hátizmok, izületi és reumás fájdalmak, nyak-, derék- és hátfájás, stb.


Magnevit Haihua