SCHELL mágneses folyadékos talpbetét

Először sikerült olyan talpbetétet készíteni, amely egyesíti a folyadékos és a mágneses talpbetétek egészségvédő hatását. Két, gyógyászati minőségű mágnes van elhelyezve természetes alapanyagú, bőrbarát fólia között, folyadékban. A talajból származó sugárzások káros hatását a SCHELL insole mágneses talpbetét kiszűri, illetve eltéríti.

A mágnes a vér áramlási sebességének felgyorsításával, illetve a talp reflexzónáira hat jótékonyan. A talpbetétben elhelyezett mágnesek, valamint a folyadék körkörös mozgása együttesen rendkívüli védelmet biztosít a kialakuló lábfájdalmakkal szemben. A SCHELL insole eloszlatja a lábra nehezedő terheket, véd a váratlan fizikai hatások ellen.

Elkészítésénél kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel.
Serkenti a láb vérellátását az idegvégződések folyamatos masszírozásán, illetve a mágneses mező jótékony hatásán keresztül. Véd a hőmérséklet szélsőséges hatásaitól, az erős hideg, illetve a meleg hőmérsékleti értékeket állandó szinten tartja. A SCHELL insole nélkülözhetetlen az élet minden területén, munka, játék, stb. Használata egyszerű, higiénikus.

A támaszkodó lábra nehezedő terheket arányosan elosztja, kitölti az eltérő alakzatú talprészeket, s Ön minden lépésnél átélheti az idegvégződések csodálatos visszajelzéseit. A talpbetétet kitöltő anyag lassú mozgásban tartja a talp minden részét. A betét felveszi a talp alakját, igazodva annak változó kontúrjaihoz.

A SCHELL insole mágneses folyadékos talpbetét több méretben készül, 1 pár ára a mérettől függetlenül egységesen bruttó 4.490 forint.


Magnevit Haihua